Winkelmandje
Nog geen producten

Vanaf € 75,- gratis verzending binnen Nederland • Binnen 1-3 werkdagen verzonden • Ophalen mogelijk

Mooie cadeaus voor leuke prijzen!

Een mooi cadeau hoeft niet veel te kosten. En juist voor de laatste maanden van het jaar is dat fijn. Of je nu een cadeau nodig hebt voor een bepaald feestje, een feestdag of juist iemand een hart onder de riem wilt steken, bij Twee Ons Geluk vindt je genoeg leuke cadeaus voor onder de tien en vijftien euro.

In deze blog deel ik maar liefst vijftien cadeaus die onder de vijftien euro blijven en vaak zelfs onder de tien euro. Ik hoop dat het je wat inspiratie geeft voor de laatste cadeau inkopen van het jaar!

 

De vijftien leukste cadeaus voor jong en/of oud:

 

1. Armband

Een geschikt cadeau voor jong en oud. Altijd leuk om je outfit af te stijlen met een leuk armbandje. Wij hebben deze in verschillende soorten en kleuren en is bijvoorbeeld een leuk cadeautje voor onder de boom of een verjaardag.

Bekijk - Sieraden

 

2. Bijtspeelgoed

Voor de kleine onder ons is er ook genoeg leuks voor een mooie prijs. Zoals bijtspeelgoed in de vorm van een wolk of een regenboog. In verschillende kleuren beschikbaar. Leuk om cadeau te doen op een babyshower of een eerste verjaardag.

Bekijk - Bijtspeelgoed

 

3. Brievenbuspakket

Er zijn meerdere brievenbuspakketten die onder het budget blijven. Super leuk om op te sturen voor welke gelegenheid dan ook. Iets te vieren, even laten weten dat je aan diegene denkt of om iemand op een leuke manier een fijne kerst toe te wensen, het kan allemaal. De brievenbuspakketjes kunnen ook verpakt worden als cadeaupakketten. Je kunt altijd vragen naar de mogelijkheden. 

Er zijn vier pakketten die onder de 15 euro blijven, namelijk:

- Pakket Spa

- Pakket Mama

- Pakket Cadeaubon

- Pakket High Tea

Bekijk - Brievenbuspakketten

 

4. Wijn

Zoek je een cadeau en houd diegene van wijn? Geef dan een lekkere, maar vooral leuke fles wijn cadeau. We hebben rode en witte wijn met een leuke tekst er op. Op het wijnetiket staat de volgende tekst: 'Cheers!' of 'Een bedankje voor jou!'.

Leuk om cadeau te doen voor als iemand een woning heeft gekocht of geslaagd is. Ook leuk om mee te nemen als je op visite gaat. 

Ben je een ondernemer en zoek je een leuk kerstpakket of relatiegeschenk? Hoe leuk is het dan om een fles wijn met passende tekst erbij te doen?

Nou, je leest het, redenen genoeg om iemand een lekkere wijn cadeau te doen.

Bekijk - Wijn Bedankt

Bekijk - Wijn Cheers

 

5. Bodyscrub. 

Leuk voor een verjaardag, om iemand een hart onder de riem te steken of als cadeautje onder de boom. De bodyscrubs zijn verkrijgbaar in verschillende prints met leuke teksten er op. Zo kun je voor iedere gelegenheid wel een heerlijk ruikende scrub geven. Zo staat er bijvoorbeeld op de zakjes: Vandaag is het jouw feestje!, Liefs!, Jij bent leuk! of Dank je wel!.

Ook hebben we natuurlijke bodyscrub zeeprepen. Deze zijn geschikt voor de meer gevoelige huid.

Bekijk - Body Scrub (Dit is een voorbeeld, door in de zoekbalk body scrub in te voeren, krijg je alle soorten die wij beschikbaar hebben).

 

6. Badzout

Ben jij of degene aan wie je het cadeau wil doen niet zo van de bodyscrub? Dan kan badzout ook een leuk cadeau zijn.

'Hmmm, er is geen bad aanwezig' denk je misschien. Dit badzout is ook te gebruiken in een voetenbadje. Wil je iemand toch dat relaxte verwenmoment cadeau doen? Een teiltje heeft iedereen wel thuis. Badzout er in, voetjes er bij en ontspannen maar. 

Ook het badzout is verkrijgbaar in verschillende prints met leuke teksten er op, als: Time to relax, Een cadeautje voor jou, Dikke knuffel, Geniet van je kraamtijd en Voor de liefste mama!

Een super leuk cadeautje én net als de bodyscrub kost dit nog geen vijf euro! Voor een klein bedrag succes gegarandeerd!

Bekijk - Badzout (Dit is een voorbeeld, door in de zoekbalk badzout in te voeren, krijg je alle soorten die wij beschikbaar hebben).

 

7. Autogeurhanger

Een van de best lopende producten is toch wel onze autogeurhanger. Door de verschillende teksten die op de verpakking staan kun je ze altijd wel aan iemand cadeau doen. Voor een verjaardag, voor kerst, als iemand net zijn rijbewijs heeft gehaald of gewoon om jezelf cadeau te doen (;

De autogeurhanger zelf heeft ook altijd een leuke vorm, zoals een wijnglas, klavertje vier, kerstboom of een hart en zo zijn er nog veel meer verschillende vormen verkrijgbaar. 

Ook de autogeurhangers zijn nog geen vijf euro, dus ik zou zeggen, sla gauw je slag, want: op = op!

Bekijk - Autogeurhangers

 

8. Cadeaubon

Vind je een cadeau geven niet altijd even leuk en ga je liever iets gezelligs doen met diegene? Dan zijn onze cadeaukaarten echt iets voor jou!

Je stuurt of geeft deze leuke kaart om te laten weten dat je graag een uitje plant met diegene. 

Zo hebben we verschillende leuke uitjes op de bonnen staan, zoals samen genieten van een high tea/wine, samen een hapje eten of een filmavondje met wijn + tapas. Ook hebben we een lege kaart, zodat je zelf het uitje kunt bedenken en opschrijven. Je koopt dus geen echte high tea of diner, maar alleen een kaart om te laten weten dat je dit wilt doen met diegene.

Aan de achterkant is ruimte voor een persoonlijke boodschap.

We doen de kaart in een doorzichtig zakje met confetti, waardoor het al een feestje is om te geven en te krijgen! Wil je het laten bezorgen bij de ontvanger? Dat kan. Als je in de opmerkingen schrijft wat er op de kaart moet, dan schrijven wij dit er op en sturen wij het feestelijk op naar de ontvanger.

Bekijk - Cadeaubonnen

 

9. Mocktail sticks

Ook de mocktail sticks zijn ieder jaar weer een geliefd product. Net als de autogeurhanger, gaan de mocktails sticks regelmatig in cadeaupakketten. Ook voor kerstpakketten en relatiegeschenken worden ze vaak gekozen. 

Met de sticks maak je lekkere mocktails. Drankjes zonder alcohol. Een super leuk en uniek cadeautje voor iemand die zwanger is en de alcohol even moet laten staan. Maar ook leuk om te geven aan iemand die jarig is of geslaagd. Je kunt er natuurlijk ook cocktails mee maken. Dan doe je er gewoon wat rum, wodka of likeur bij.

We hebben de volgende smaken: Pina colada, Cosmopolitan en Mojito. Ook hebben we een mixdoosje waar alle smaken in zitten.

Heb je binnenkort een feestje, wellicht een kerstdiner? Met deze stokjes maak je heel makkelijk een super lekker welkomstdrankje.

Bekijk - Mocktail Sticks

 

10. Speurboeken + kijk en voel boeken

We hebben onwijs leuke boeken voor kinderen. Super leuke kijk en voel boekjes in allerlei verschillende thema's, zoals huis-, bos-, boerderij- en jungledieren en zo nog een paar.

Maar wat toch wel echt de topper is, zijn de speurboeken. Super gave zoek- en (voor)leesboeken die in meerdere thema's te verkrijgen zijn!

Klik je (kartonnen) zaklamp uit het boek en ga op zoek naar de plaatjes uit de verhalen. Met de zaklamp kan er samen gezocht worden naar de afgebeelde dikgedrukte woorden. Zo lees je samen interactief een boek. Maar ook alleen is je kind uren zoek met dit boek.

Krijg hier altijd zoveel leuke reacties op, echt een geweldig leuk cadeau!

Bekijk - Boeken

 

11. Verzorgingsproducten.

Geef je graag iets verzorgends? Wij hebben prachtige producten van hoge kwaliteit in ons assortiment. Van lippenbalsem tot handzeep. Wij verkopen het merk The Gift Label en is zeer geliefd. En het mooie is dat ieder product onder de €15,- blijft. 

Iedere verpakking heeft ook weer een mooie print en een leuke tekst er op en daarom zijn de producten van The Gift Label zeer geschikt om cadeau te doen. 

Is een product uitverkocht (het gaat namelijk hard, helemaal aan het einde van het jaar) stuur dan even via een berichtje of e-mail, welk product je graag wilt bestellen en dan reageren we hier zo snel mogelijk op.

Bekijk - Verzorgingsproducten

 

12. Kaars

Zelf hou ik mega veel van kaarsen. In alle vormen, kleuren en maten. Ik stop het al gauw in een pakketje er bij, omdat ik het ook super leuk vind om te geven. Dat is dan ook de reden dat we veel verschillende kaarsen verkopen.Groot, klein, met en zonder tekst of geur en in allerlei verschillende vormen.

Leuk om te geven wanneer iemand de sleutel van zijn/haar nieuwe woning krijgt, jarig is, als kerstcadeautje of zoals ik regelmatig doe in een cadeaupakketje er bij. 

Bekijk - Kaarsen

Bekijk - Kaarsen Kerst

 

13. Houten muurcirkel

Zoek je een cadeautje voor een pasgeboren baby? Of misschien heb je zelf wel net de kinderkamer een opknapbeurt gegeven? Dan zijn deze houten muurcirkels een gaaf, uniek cadeau. We hebben verschillende maten met verschillende teksten of figuurtjes er op.

Bekijk - Houten Muurcirkels

 

14. Thee

De thee gaat ook altijd zo hard. Hier maken we ook vaak pakketjes mee. Op de theedoosjes staan verschillende teksten, zoals: dank je thee, zwangere thee, word maar snel beter thee, lieve juf thee en zo hebben we nog veel meer soorten. Voor elke gelegenheid hebben we wel een lekkere thee met op het doosje een leuke tekst. Maar ook voor jezelf hebben we genoeg heerlijke theeën zoals rooibos- en kruidenthee.

Bekijk - Thee

 

15. Chocolade(reep) + bikkels

Geef een heerlijke reep chocolade cadeau. Op de verpakking van de chocoladereep staat 'Liefs!' of 'Dikke knuffel', waardoor de repen altijd leuk zijn om cadeau te doen.

Geef je het cadeau aan een durver? Aan iemand die van bijzondere dingen houd? Alles altijd wil proeven? Geef dan de bikkels cadeau. De chocolade bikkels hebben hele bijzondere smaken. Je mag er daarom ook niet op bijten, maar de bal laten smelten in je mond en genieten maar! Nieuwsgierig gemaakt? Bestel je er toch gelijk eentje extra voor jezelf? (;

Zoals ik al zei maken we veel pakketjes met thee. Een heerlijke thee, samen met de chocolade en een klein potje honing en je hebt een super leuk pakketje om weg te geven. Een beetje afhankelijk van welke thee je kiest, maar bij elkaar kost dit alles ongeveer €15,-. Hoe leuk is dat? 

Bekijk - Chocolade(bikkels) (staat tussen de thee)

 

En dat waren alweer de vijftien cadeaus onder de vijftien euro. Ik hoop je een beetje geïnspireerd te hebben voor de laatste cadeau aankopen van het jaar. De lijst bestaat uit cadeaus voor jong en voor oud. Voor ieder wat wils.

Wij verzorgen ieder jaar weer genoeg mooie kerstpakketten en relatiegeschenken. Veel van deze bovenstaande producten worden daar ook voor gebruikt. Ben je enthousiast en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan zeker contact op via onderstaande link. (er kan zoveel, ook buiten het bestaande assortiment om). We denken graag met je mee en nog liever, gaan we voor jou aan de slag om een fantastisch pakket samen te stellen!

Ja, ik kom graag met je in contact!