Winkelmandje
Nog geen producten

Vanaf € 75,- gratis verzending binnen Nederland • Binnen 1-3 werkdagen verzonden • Ophalen mogelijk

Wie is jouw Valentijn?

De dag van de liefde... Valentijnsdag!

14 februari is de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bloemen, kaarten en cadeautjes. We vieren dan de liefde en elkaar. En of we dit nu in het klein of in het groot doen, met alles wat we kopen of regelen willen we op die dag eens extra benadrukken: ik houd van jou. Ik deel graag mijn leven met jou. We staan stil bij de relatie, de liefde, de herinneringen. 

Maar Valentijnsdag is niet alleen voor verliefde mensjes. Het gebeurd (gelukkig!) ook vaak dat men een bloemengroet of een kaartje stuurt aan mensen die men dankbaar is of op wie men bijzonder gesteld is. Even stil staan bij anderen en wat zij voor je betekenen.

Maar hoe of met wat doe je dat? Hulp nodig? Wellicht kan ik je helpen!

In deze blog deel ik met jullie een top 10 van leuke cadeautjes of activiteiten die je met Valentijnsdag kunt doen en/of geven.

1. Stuur een kaartje.

Of het nu naar je geliefde is, je ouders, je vrienden, je collega's, je buren, je kinderen, het is een klein gebaar, het kost niet veel, maar iedereen zal het enorm waarderen dat je voor Valentijnsdag aan hen gedacht hebt!

Bekijk - Kaarten

2. Samen tapas maken.

Heb je kleine kinderen, maar wil je toch echt even samen genieten van deze dag? Maak samen tapas, gewoon thuis! Het samen maken is al gezellig en daarna kun je met een hapje en een drankje heel de avond van elkaar genieten. Je kunt een leuk spelletje doen, film kijken of gewoon gezellig met elkaar kletsen. Extra tip: noem beiden drie dingen die je vindt leuk vindt/waardeert aan hem/haar.

Ga je all in? Maak een lekkere cocktail voor bij de tapas. Mag of wil je geen alcohol? Maak dan een heerlijk mocktail! Met de mocktail sticks maak je gemakkelijk een drankje met of zonder alcohol.

Ben je niet zo van het kokkerellen? Bestel een drie-gangenmenu. 

Bekijk - Mocktail Sticks

3. Een nachtje weg.

Wil je het iets groter aanpakken? Ga een nachtje of een weekend weg samen. Er echt even helemaal tussenuit. Nog leuker, houd het als verrassing voor je partner. Pak alvast de tassen in en zeg op een geschikt moment: kom schat, we gaan! 

4. Geef een klein cadeautje.

Wil je graag iets geven aan iemand maar weet je niet goed wat? Dan zit je hier bij Twee Ons Geluk goed! Er zijn genoeg leuke producten die je kunt geven aan je partner, familie, vrienden etc. 

Zo zijn er speciale Valentijnscadeautjes. Leuke tekstkaarsen, autogeurhangers en verzorgingsproducten.

Bekijk - Cadeaus Valentijnsdag

Maar we hebben ook zat andere leuke dingen om te geven voor Valentijnsdag die niet in deze categorie staan, zoals andere verzorgingsproducten voor zowel hem als haar.

Of in plaats van een bosje bloemen, geef je bloembollen! Het hele groeiproces van de bloemen zal de ontvanger aan je denken! En dat ieder jaar weer. 

Bekijk - Verzorgingsproducten

Bekijk - Bloembollen

5. Ga samen naar een spa.

Ik heb dit vorig jaar samen met mijn man gedaan en het is echt heerlijk. Er uit zijn en de ontspanning op zoeken. Sauna's, massage's en zwembaden. Je voelt je weer opgeladen als je naar buiten stapt en hebt ook nog eens samen een gezellige dag gehad! Tip: vaak kun je via Vakantieveilingen of Social Deals goedkoper entree kaartjes scoren, soms zelfs inclusief een behandeling.

6. Stuur een brievenbuspakketje.

Hoe leuk is het als je iemand op Valentijnsdag verrast met een pakketje op de mat?! Ook dit kun je weer naar zoveel andere personen sturen dan alleen je geliefde. Gegarandeerd een succes!

Bekijk - (Brievenbus)pakketjes

7. Geef of stuur een cadeaubon.

Wil je iemand trakteren op een dagje of avondje weg of juist iets organiseren om thuis te doen? Hoe leuk is het om diegene dat te laten weten met een zelf te schrijven cadeaubon? Zo krijgt diegene gelijk al iets leuks op Valentijnsdag met een hint naar de activiteit voor later die dag. Wellicht kun je op Valentijnsdag zelf niet bij elkaar zijn en hebben jullie afgesproken op een andere dag Valentijnsdag te vieren, dan kun je op deze manier toch laten weten dat jullie iets leuks gaan doen!

Bekijk - Cadeaubonnen

8. Ga schaatsen.

Wellicht is het natuurijs dik genoeg, maar anders ga je gewoon naar een ijsbaan bij je in de buurt (of juist lekker ver weg). Ook leuk om samen te doen met de kinderen er bij. Warme chocolademelk na, wat wil je nog meer?

9. Doe jullie eerste date over.

Ga naar de plek waar jullie je eerste date hadden. Automatisch zorgt dit voor het ophalen van herinneringen. De spanning, wellicht de eerste kus, onhandige momenten, jullie gevoel voor elkaar zal alleen maar versterken. 

Heb je helemaal geen leuke eerste date gehad met je partner om welke reden dan ook? Juist dan is het leuk om het over te doen. Zo had het moeten gaan.

10. Maak het gezellig thuis.

Of je nu thuis blijft en iets leuks gaat doen of nog de deur uit gaat, maak het gezellig thuis. Leuk om zo binnen te komen, ookal ga je later weer weg en al helemaal leuk als je daar de hele avond van kan blijven genieten. Ben je geen romanticus of willen jullie er niet teveel aandacht aan besteden, dan is het alleen al leuk om voor wat gezelligheid te zorgen. Denk aan rozenblaadjes op de grond, een kaart geven bij binnenkomst met een lief berichtje er op, een welkomstdrankje en... kaarsen. Zo heb ik hele mooie kaarsen. Niet om heel je kamer mee vol te zetten, maar gewoon een paar gave kaarsen voor de gezelligheid, sfeer en ter decoratie. 

Gaan jullie zelf koken thuis? Dan zijn dinerkaarsen natuurlijk zeer geschikt om het aan tafel nog sfeervoller te maken.

Bekijk - Kaarsen

 

Geniet van en met elkaar!

 

heartheartheart